Bitless Academic Art Of Riding

Dette afsnit er det sværeste for mig at skrive, for det her her min største ild brænder, mit: "HVORFOR" med ponyerne. Og det er også her mine største drømme og håb ligger i mit liv ❤️ 

I FORHOLD TIL AT TRÆNE MIN PONY, ER JEG MEGET YDMYG OG SPØRGER MIG SELV:

Hvem er jeg i min ponys øje?

* Og hvem vil jeg ønske, jeg kan være?

* Hvad har jeg at tilbyde min pony?

Det jeg drømmer om og ønsker af min pony må jeg være og kunne tilbyde selv! 

* Jeg ønsker en atletisk, sund og stærk pony uanset hvilken ponye den er og om den har nogle " skavanker", bygningsmæssige ikke optimale træk eller følelsesmæssige udfordringer

* Jeg ønsker mig en smidig og blød pony, som vil følge mig uden modstand

HVEM ER JEG: 

Jeg har selv en del kropslige udfordringer efter nogle ulykker gennem livet: Jeg har et gammelt piskesmæld mest i højre side, en hofte / bækken skade i højre side, en gammel hælspore i højre fod og en dårlig højre albue...

Jeg er en sensitiv sjæl med god intuition og fornemmelse for andre. Det kan være både godt og skidt! Men specielt som kranio sakral terapeut og sammen med hestene er det godt - Hvis jeg vel og mærke er i indre balance selv! For så har jeg et stort følelsesmæssigt overblik og en stræk intuition og fornemmelse.

Jeg er lidt dovent anlagt, ligesom de fleste andre mennekser. Men hvis jeg vil træne og ride ponyerne, så må jeg holde mig selv sund og rask fysisk, sjæleligt og åndeligt. Ellers kan jeg, efter min mening, ikke tillade mig at invitere dem til at komme tæt på mig og følge mig i tykt og tyndt.

HVAD JEG ØNSKER AF MIN PONY:

* At den er sund og rask

* At den er fodret i overensstemmelse med sit behov og med en næringsstoffer med god diversitet, så ponyen er bredt dækket ind.

* At ponyen er i indre balance, så den kan slappe af sammen med mig og tør lytte til mig og følge mig let som i en dans uden modstand. Det kræver en god let basis gymnastik som basis for vores videre arbejde.

DERI LIGGE NØGLEN OG SVARET I HVAD DET SÅ KRÆVER AF MIG!

* Jeg skal spise sundt

* Jeg skal sørge for at få tilstrækkelig søvn

* Jeg skal gymnasticere min krop og passe på den og vedligeholde og udvikle den

Hvad vi skal spise hver især er forskelligt. Jeg skal spise meget grønt, lidt frugt og kun lidt kød for at fungere optimalt.

Pga mine skavanker, er det optimalt for mig at få en kranio sakral terapi behandling en gang om måneden. Uanset om kroppen trænger eller ej.

Min personlige udvikling. Jeg har forskellige mentors jeg har en samtale med efter behov . Der en snakker jeg med om alt muligt. Vi har fulgtes ad siden 2008. Derudover har jeg haft en pengementor og job coach. Det er vigtig for mig at arbejde aktivt på de ting, jeg ønsker. Og rydde op i mit liv efterhånden. 

Derudover laver jeg øvelser flere gange om ugen.  Det kan være mindfulness, tai chi, de fem tibetanere og andre øvelser.

På min facebook side: Horseandhuman

Er jeg ved at opbygge en side med inspiration og egne erfaringer ud fra hestens og menneskets sundhed fysisk som psykisk. Her vil der også komme ting op omkring academic art of riding. Så gå endelig ind og følg siden.

Sådan er min sandhed og min vej. Ligesom du har din egen vej og dit hvorfor.

Del siden