Solgt i november 2021

Greenhills Shy Little Lockie

Lockie blev født hos os på Lille Filsø d 7. april 2019

Far: Ysselvlidts Iron Destiny

Mor: Ysselvlidts Shy Laicka

Som 1 års kom Lockie på "efterskole" ved min veninde Charlotte Larsen i Ørnhøj.

Lockie er vokset op på store naturpleje arealer og har derfor nærmest øjne på hovene. Han er super sej i terrænet og er meget modig. Går igennem ild og vand for sit menneske. Derudover er han en rigtig dejlig pony at være sammen med.

Lockie blev solgt d 29. november til Leena Vähä-Erkkilä fra Finland, så Locki kom på en lang tur. Han skal være Leenas kørepony til tospand. Han har det godt hos Leena i Finland og går fint for vogn i sommeren 2022. Vi glæder os over at følge dem i fremtiden. Og håber på at se han til kørestævne i Danmark en dag. Så kommer vi og hepper!

Wonder Welsh Dylan oktober 2021 5 måneder gammel

Wonder Welsh Dylan oktober 2021 5 måneder gammel

Solgt maj 2022, tror jeg det var

Wonder Welsh Dylan

Welsh mountain pony, sec A

Køn: Hingsteføl

Født: 9. maj 2021

Far: Harvest Herakles (Harvet Universal Soldier / Gelioniog Helena. MF: Penwisg Pirate)

Mor: Sejlstrups Daimi (Colne Taboo / Polaris Delia MF: Brynparc Carwyn)

Beskrivelse: Født buckskin med smart blis og en sok. Han blev mørk skimmel og helt hvid med tiden.

Forventet højde 120.

Sød, lækker, selvstændig charmebøf. Han er nysgerrig, legesyg og meget tillidsfuld.

Dylan er smuk og velbygget med særdeles gode bevægelser. Han er charmerende og er rigtig god i flokken. Han er helt utrolig rar og gode venner med alle og bliver aldrig sur på de andre ponyer.

Han bliver en rigtig god kammerat for både mennesker og dyr. Han er venlig og opsøgende selv overfor kattene og de løsgående høns.

Han er opvokset som naturplejer i dagtimerne og på stald / i ulvesikret hegn om natten, da vi bor i Stråsø Plantage. Det gør at han dagligt har haft tæt kontakt med mennesker.

Han har været i hånd dagligt og kunne ved fravænning: Røres alle steder, strigles, løfte ben, have smed, læsses i hestetrailer, bindes og trækkes.

Dylan vil blive en god allround brugspony til hele familien og har et super godt sind til både voksne og børn. Han vil være lige fin til det akademiske arbejde for hånd, for vogn eller under rytter eller det hele.

Han er blevet løbende præget til et liv som aktiv familie - og alsidig brugs pony.

Han er chipmærket og registreret i Seges. 

Dylan blev i maj 2022 solgt til en super sød familie fra Thy, som jeg fortsat har kontakt med, hvilket glæder mig meget. Han går sammen med en skøn pony hoppe og er derfor blevet kastreret. 

Del siden