Wonder Welsh Iron Speedy

Welsh mountain pony, sec A

Køn: Vallak

Født: 18/6 2021

Far: Harvest Herakles (Harvet Universal Soldier / Gelioniog Helena. MF: Penwisg Pirate)

Mor: Greenhills Iron Sansa (Ysselvlidt's Iron Destiny / Greenhills Savanna. MF: Clausholm Donatell

Beskrivelse: Speedy ligner sin smukke afdøde mormor og er smuk Cremello. - Havde han været en hoppe, var han blevet her hos os!

Han er en glad, sød, legesyg og lækker lille charmebøf, som kigger meget på sit menneske og spejler dig og prøver at finde ud af hvad du vil. Han er meget åben for samarbejde.

Speedy er en smuk og velbygget pony med særdeles gode bevægelser. Forventet højde 116-122.

Han er nysgerrig, han er meget, meget modig. Og fuld af gå på mod!

Han er allerede meget tillidsfuld, ikke mindst pga sin start på livet, hvor jeg var hos Sansa og Speedy de første 30 timer! Fordi Sansa ikke ville have han drak mælk ved hende. Hun havde bitte små patter, som var svære at få fat på og han er hendes første føl. Og han var blevet meget sulten, så han mosede rundt på hendes ømme yver. Mine veninder Charlotte, Marijn og Theresa og jeg passede Speedy, imens vi lærte Sansa og ham at være sammen.

Han er som alle føl i hånd dagligt og kan ved fravænning: Røres alle steder, strigles, løfte ben, have smed, læsses i hestetrailer, bindes og trækkes med ud på tur.

Jeg bruger positiv forstærkning og former på den måde ponyen lige fra fødslen. Han vil blive en god allround pony til hele familien. Han har et super godt og meget kreativt sind og vil passe både til både voksne og børn.

Jeg ønsker at sælge ham til dygtige og erfarende hestefolk, som har forstand på at møde en følsom, intelligent og meget lyttende pony og ved noget om adfærd, calming signals og horsemanship. Eller du ønsker en hof makker ud i at lære om disse ting. Han bliver din drømme pony

- Ponyen du må eje også selvom du er voksen og ikke kan ride på han. Han vil også være mega sej til den akademiske ridekunst. Men vil også klare sig godt i alle andre discipliner, hvor han skal bruge sit hovede.

Speedy har fået ormekur og er blevet beskåret hver 6. uge. Han har fået St Hippolyt Fohlengold, følfoder fra han var en uge gammel.

Speedy bliver løbende præget til et liv som aktiv familie - og alsidig brugs pony. Han bliver derudover chipmærket og registreret i Seges. Ejerskiftet står vi også for.

Pris: 14.000,- kr inkl. ejerskift

Kan først forlade ejendommen omkring 1/6 pga kastration d 28/4, så vi ved alt er i orden. Men vi kan godt handle. 

Speedys fødsel og de første 30 timer

Ingen kontakt endnu

Stadig ingen kontakt

Så fik jeg sat et bur op. Så Sansa kunne få ro for sultne Lille Speedy