SOLGTE PONYER 2021:

Wonder Welsh Dylan SOLGT i oktober 2021

Welsh mountain pony, sec A

Køn: Hingsteføl

Født: 9. maj 2021

Far: Harvest Herakles (Harvet Universal Soldier / Gelioniog Helena. MF: Penwisg Pirate)

Mor: Sejlstrups Daimi (Colne Taboo / Polaris Delia MF: Brynparc Carwyn)

Beskrivelse: Født buckskin med smart blis og en sok. Han bliver mørk skimmel og helt hvid med tiden. Forventet højde ca 116 -120 cm

Sød, lækker, lille charmebøf. Dylan er smuk og velbygget med særdeles gode bevægelser. Han er charmerende og er rigtig god i flokken. Han er helt utrolig rar og gode venner med alle og bliver aldrig sur på de andre ponyer. Han bliver en rigtig god kammerat for både mennesker og dyr. Han er venlig selv overfor kattene og de løsgående høns. Hans blidhed gør, at han kan blive en god familiepony, selv til de helt små børn, som jeg er sikker på, han vil passe godt på.

Han er nysgerrig, legesyg og meget tillidsfuld. Han er i hånd dagligt og kan ved fravænning: Røres alle steder, strigles, løfte ben, have smed, læsses i hestetrailer, bindes og trækkes med ud på tur. Jeg bruger positiv forstærkning og former på den måde ponyen lige fra fødslen.

Han vil blive en god allround pony til hele familien og har et super godt sind til både voksne og børn. Dylan har fået ormekur og bliver beskåret hver 6. uge. Han har fået St Hippolyt Natur Müsli Foal Vitality følfoder fra han var en uge gammel. Han bliver løbende præget til et liv som aktiv familie - og alsidig brugs pony.

Han er derudover chipmærket og registreret i Seges. Ejerskiftet står vi også for.

Wonder Welsh Iron Speedy SOLGT i juli 2021

Welsh mountain pony, sec A

Køn: Hingsteføl Født: 18/6 2021

Far: Harvest Herakles (Harvet Universal Soldier / Gelioniog Helena. MF: Penwisg Pirate)

Mor: Greenhills Iron Sansa (Ysselvlidt's Iron Destiny / Greenhills Savanna.

MF: Clausholm Donatell

SPEEDY ER DEN FØRSTE PONY WONDER WELSH HAR SOLGT OG SELVFØLGELIG TIL ET ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ STJERNET HJEM

Beskrivelse: Speedy ligner sin smukke afdøde mormor og er smuk Cremello. - Havde han været en hoppe, var han blevet her hos os!

Han er en sød, fræk og lækker lille charmebøf.

Speedy er smuk og velbygget med særdeles gode bevægelser. Han er charmerende og fuld af selvtillid. Han er nysgerrig, han er meget, meget modig og legesyg. Og fuld af gå på mod!

Han er allerede meget tillidsfuld, ikke mindst pga sin start på livet, hvor jeg var hos Sansa og Speedy de første 30 timer! Fordi Sansa ikke ville have han drak mælk ved hende. Hun havde bitte små patter, som var svære at få fat på og han er hendes første føl. Og han var blevet meget sulten, så han mosede rundt på hendes ømme yver. Mine veninder Charlotte, Marijn og Theresa og jeg passede Speedy, imens vi lærte Sansa og ham at være sammen.

Han er som alle føl i hånd dagligt og kan ved fravænning: Røres alle steder, strigles, løfte ben, have smed, læsses i hestetrailer, bindes og trækkes med ud på tur.

Jeg bruger positiv forstærkning og former på den måde ponyen lige fra fødslen. Han vil blive en god allround pony til hele familien. Han har et super godt og meget kreativt sind og vil passe både til både voksne og børn.

Speedy har fået ormekur og bliver beskåret hver 6. uge. Han har fået St Hippolyt Natur Müsli Foal Vitality følfoder fra han var en uge gammel. Speedy bliver løbende præget til et liv som aktiv familie - og alsidig brugs pony. Han bliver derudover chipmærket og registreret i Seges. Ejerskiftet står vi også for. Evt levering kan aftales eller arrangeres i Midt - og Vestjylland. Transporten betales udover købsprisen. 

Magnus med sin Speedy

Sansa og Speedy. Det går fantastisk

Hvile i løsdriften

Længere og længer ud mod flokken

Og Speedy lærer nye hegn at kende

Speedy blev solskoldet

Han var den der brugte mest solcreme på Lille Filsø i et par uger

Greenhills Sansa folede d 18/6-2021

Det startede ikke så godt...

Sansa kunne ikke finde ud af det...

Så Speedys første 30 timer var fast arbejde med at hjælpe ham og Sansa

Speedy var kvik og meget sulten

Så for at Sansa kunne få ro, måtte han i bur. Hurra for vores store bokse!

Vi fulgte dyrlægens råd og det lykkes!

Stor tak til Charlotte, Marijn og Theresa for jeres store hjælp på skift

Sansas moder følelser blev vagt...

Da de kom på fold næste dag og Michelin på nabo folden, ville se Speedy