Wonder Welsh Dylan

Welsh mountain pony, sec A

Køn: Hingsteføl

Født: 9. maj 2021

Far: Harvest Herakles (Harvet Universal Soldier / Gelioniog Helena. MF: Penwisg Pirate)

Mor: Sejlstrups Daimi (Colne Taboo / Polaris Delia MF: Brynparc Carwyn)

Beskrivelse: Født buckskin med smart blis og en sok. Han bliver mørk skimmel og helt hvid med tiden.

Forventet højde 116-122.

Sød, lækker, selvstændig charmebøf. Han er nysgerrig, legesyg og meget tillidsfuld.

Dylan er smuk og velbygget med særdeles gode bevægelser. Han er charmerende og er rigtig god i flokken. Han er helt utrolig rar og gode venner med alle og bliver aldrig sur på de andre ponyer.

Han bliver en rigtig god kammerat for både mennesker og dyr. Han er venlig og opsøgende selv overfor kattene og de løsgående høns.

Han er opvokset som naturplejer i dagtimerne og på stald / i ulvesikret hegn om natten, da vi bor i Stråsø Plantage. Det gør at han dagligt har haft tæt kontakt med mennesker.

Han er i hånd dagligt og kan ved fravænning: Røres alle steder, strigles, løfte ben, have smed, læsses i hestetrailer, bindes og trækkes. Dylan vil blive en god allround brugspony til hele familien og har et super godt sind til både voksne og børn.

Han vil være lige fin til det akademiske arbejde for hånd, for vogn eller under rytter eller det hele.

Han bliver løbende præget til et liv som aktiv familie - og alsidig brugs pony. Han er derudover chipmærket og registreret i Seges. Ejerskiftet står vi også for. 

Greenhills Shy Little Lokie

Lockie blev født hos os på Lille Filsø d 7. april 2019

Far: Ysselvlidts Iron Destiny

Mor: Ysselvlidts Shy Laicka

Som 1 års kom Lockie på "efterskole" ved min veninde Charlotte.

Lockie er vokset op på store naturpleje arealer og har derfor nærmest øjne på hovene. Han er super sej i terrænet og er meget modig. Går igennem ild og vand. Derudover er hn en rigtig dejlig pony at være sammen med.

Lockie blev solgt d 29. november til Leena Vähä-Erkkilä fra Finland, så Locki kom på en lang tur. Han skal være Leenas kørepony