Wonder Welsh Iron Speedy RESERVERET!

Welsh mountain pony, sec A

Køn: Hingsteføl Født: 18/6 2021

Far: Harvest Herakles (Harvet Universal Soldier / Gelioniog Helena. MF: Penwisg Pirate)

Mor: Greenhills Iron Sansa (Ysselvlidt's Iron Destiny / Greenhills Savanna.

MF: Clausholm Donatell

Beskrivelse: Speedy ligner sin smukke afdøde mormor og er smuk Cremello. Havde han været en hoppe, var han blevet her hos os!

Forventet højde ca 118-120 cm Sød, fræk og lækker lille charmebøf.

Speedy er smuk og velbygget med særdeles gode bevægelser. Han er charmerende og fuld af selvtillid. Han er nysgerrig, han er meget, meget modig og legesyg. Og fuld af gå på mod!

Han er allerede meget tillidsfuld, ikke mindst pga sin start på livet, hvor jeg var hos Sansa og Speedy de første 30 timer! Fordi Sansa ikke ville have han drak mælk ved hende. Hun havde bitte små patter, som var svære at få fat på og han er hendes første føl. Og han var blevet meget sulten, så han mosede rundt på hendes ømme yver. Mine veninder og jeg passede Speedy, imens vi lærte Sansa og ham at være sammen.

Han er i hånd dagligt og kan ved fravænning: Røres alle steder, strigles, løfte ben, have smed, læsses i hestetrailer, bindes og trækkes med ud på tur.

Jeg bruger positiv forstærkning og former på den måde ponyen lige fra fødslen. Han vil blive en god allround pony til hele familien. Han har et super godt og meget kreativt sind og vil passe både til både voksne og børn.

Speedy har fået ormekur og bliver beskåret hver 6. uge. Han har fået St Hippolyt Natur Müsli Foal Vitality følfoder fra han var en uge gammel. Speedy bliver løbende præget til et liv som aktiv familie - og alsidig brugs pony. Han bliver derudover chipmærket og registreret i Seges. Ejerskiftet står vi også for. Evt levering kan aftales eller arrangeres. Transporten betales udover købsprisen. Se mere om vores stutteri på Instagram og Facebook u