FØL ÅRGANG 2021

Vi har i 2021 været rigtig heldige med vores føl.

Vi fik alle fire godt til verdenen, selvom der var lidt udfordringer omkring to føl og en foling.

Vi har også været meget heldige med farverne: Buckskin, smoky black, skimmel og cremello.

Fjordglimt Golden Vickse fik d 9/4 et buckskinfarvet hoppeføl: Fjordglimt Golden Victoria efter Synod Request.Victoria er et af de to sidste 2022 føl efter gode, gamle Request. Han har haft en fantastisk karriere og et godt, langt liv.

Synod Rose Betys fik d 28/4 et smoky black (tror vi) hoppeføl: Wonder Welsh Brianna efter Menai Cadernid. Brianna er opkaldt efter Jamie og Claire Frasers datter i Outlander. Hun er den første Wonder Welsh pony født på stutteriet. Hun er ovenikøbet min julegave fra Jan i 2019. Jeg måtte selv bestemme hingst og alt var betalt! Hun skal selvfølgelig blive og om alt går vel - og det håber vi, indgå i avlen.

Sejlstrups Daimi fik 9/5 et buckskin hingsteføl, som skimlede: Wonder Welsh Dylan efter den palomino farvede lovende unghingst, Harvest Herakles. Daimi folede helt uden problemer og troede hun kunne snyde mig. Hun folede 17 dage før tid! Men jeg havde luret hende. 

Greenhills Iron Sansa fik d 18/6 et cremello farvet hingsteføl også efter Harvest Herakles. Sansa snød mig til gengæld. Hun gik 18 dage over tid og jeg havde opgivet hende. Pludselig en morgen kl 6.00 stod der et føl! 

Føl årgang 2022


Om alt går vel, Og dét håber vi selvfølgelig, venter vi på vores stutteri tre føl i 2022.

De kan komme indenfor ca 8 dage, hvis alle tre hopperne kommer på termins datoen. Og det gjorde Vickse og Betsy sidste år. Så jeg tager ferie!

De drægtige hopper er:

Fjordglimt Golden Vickse sec C bedækket med Chopins Michelin

Synod Rose Betsy sec C bedækket med Chopins Michelin

Chopins Malibu sec C er bedækket med Fjordglimt Golden Galaxy

Hvis du er interesseret i et føl efter en af hopperne, kan du allerede nu lave en forespørgsel. Der er allerede interesse for føllene nu. Og du kan også komme i interesse køen. 

Sansa skal i ridning i 2022, så hun får ikke føl. Men hun bliver bedækket igen næste år efter de foreløbige planer, da der var stor interesse for hendes første hingsteføl, Speedy der er meget smuk cremello. Vi nåede slet ikke at sætte ham til salg, inden han var solgt.