Greenhills Shy Little Lockie

Sec A, hingst. Farve: Skimmel, født rød

FØDT: 7. APRIL 2019

FAR: YSSELVLIDT´S IRON DESTINY. Holland. Farve: Skimmel.

MOR: YSSELVLIDT`S SHY LAICKA, Ster. Holland. Farve: Skimmel

MORFAR: . VECHTZICHTS HYWEL, Elite. Farve: Skimmel

OPDRÆTTER: Hanne Larsen, Greenhill Stud, Danmark. Født på Stutteri Wonder Welsh. På Efterskole hos Charlotte Larsen, Ørnhøj

BESKRIVELSE:

Lockie er en super sød knægt med de tre S ' er: Charme, Selvtillid og Lækkert hår.

Han er en typisk Destiny / Laickas søn. Total cool - Kold som jordbær is - og modig. Og super rar og venlig. Han er meget let at læse kropssprog på, det er dejligt i forhold til indlæring. Han er lærenem og samarbejdsvillig.

Lockie har været i hånd siden dag ét. Laicka havde en hård "redbag delivery" fødsel, hvor moderkagen sad udenpå fosterhinden. Det er meget voldsomt og smertefuldt, fordi moderkagen bliver flået ud med føllet i fosterhinden. Den skal normalt først fødes i ro og mag bagefter! Lockie kunne desuden ikke komme ud af fosterhinden og moderkagen. Han måtte befries med både saks og skalpel, da moderkagen er ty og sej. Heldigvis var jeg der eller var mindst føllet nok død og måske også Laicka. Så jeg måtte passe Lockie det første døgns tid for Laicka. Samtidig med at jeg passede på hende. Så Lockie blev "født tam"

Han har haft trimmer hver 6. uge hele livet i gennem. Og været i hånd alle dage. Han kan godt lide børn nus og kæl og er meget tålmodig med selv mindre børn.

Pga af hans modighed og kreative gå på mod og nysgerrighed, vil han også egne sig fortrinlig som kørepony. Han vil tilgengæld ikke egne sig til ride pony for et helt lille barn. Han vil dø af kedsomhed! Der skal ske noget og han er med på alt! Tilgengæld vil han helt sikkert give de små børn en god og stabil trække tur. Måske deres første pony oplevelse, der nemt vil kunne blive vanedannende!

Lockie er til salg du kan læse om det her: 

Lockie, 2 års vallak