FJORDGLIMT GOLDEN VICKSE

Sec C, hoppe.

Farve: Dun (buckskin)

FØDT: 11. MAJ 2017

FAR: MENAI DIEGO. England. Farve: Dun (buckskin).

MOR: MENAI ROSA VICTORIA. England. Farve: Sort

MORFAR: MENAI CADERNID. England Farve: Smoky black bærer af creamgen

OPDRÆTTER: Stutteri Fjordglimt, Danmark

AFKOM:

2021 Fjordglimt Golden Victoria efter Synod Request. Farve: Buckskin

BEDÆKKET: 

2021 Copins Michelin. Sort. Forventet termin d 6/5-2021

Fjordglimt Golden Vickse termin er nået Foto: anja.robanke.dk

Vickse i naturen. Høj drægtig. Foto: anja.robanke.dk

Foto: anja.robanke.dk

Foto: anja.robanke.dk

BESKRIVELSE

Vickse har vi købt i august 2020.
Vi er meget beæret over at få lov til at købe hende af Jacob, Lene og Helle fra Stutteri Fjordglimt. Vi har også kæmpet for at få lov til at købe hende og så er det jo dejligt, når det lykkes. Det var en festens dag da Jacob og Lene leverede Vickse på Lille Filsø. Og vi fejrede det med flag og en god middag.

Vickse har et super godt temperament. Hun er sød, sensitiv, kælen, nem, åben overfor nyt og meget lærenem. Men tag ikke fejl af hende - hun ved godt, hvad hun vil! - Hun er jo stadig en Welsh!

Hun er stærk både fysisk og psykisk og dét ser jeg, som en positiv styrke. Hun hviler meget i sig selv. Jeg er glad for, vi fik lov til at købe hende som tre års, alting er lettere med en ung pony.

Hun skal være avlshoppe og ridepony - Jeg håber vi kan ses til shows i de engelske ride klasser om et par år. Mine gamle western kammerater, synes også hun er spændende! 😃

Så måske skal vi også lege lidt med dét hen af vejen. Hun skal selvfølgelig uddannes og trænes efter akademisk ridekunst, efter de gode, gamle mestres måde at træne og uddanne heste på, så de holder som rideheste til de er 25 år. Det er virkelig dét jeg brænder for - den lethed disse uddannede heste får.