Føl og ungheste


Her kan du læse om vores føl og ungheste, som er i hånd fra dag ét og er tillidsfulde, harmoniske og vel opdragne.

Nogle af dem bliver lejlighedsvis til salg. Men nogle af føllene beholder vi og sælger senere. Jeg vil gerne avle gode brugs og rideponyer og selv præge og uddanne dem. 
Da vi har efterspørgsel på føl, overvejer jeg en kreativ løsning, hvor vi kan tilbyde hjælp omkring tilridning senere i ponyens liv, hvis det ønskes. Eller vi kan hjælpe med at finde et godt undervisnings - og tilridnings sted. Da det er en meget vigtig del af den unge ponys liv.

Mange der køber føl og ungheste har erfaring med sig, derfor kan de købe føl eller unghest og kan derfor selv uddanne og træne dem. Har du ingen tidligere erfaring, med føl og ungheste, skal du nu ikke opgive på forhånd! Vi har trænet føllet siden det var føl, så det kan allerede en masse hjemmefra os. Vi vil også gerne hjælpe med at anbefale egnet litteratur og give dig et kursus sammen med din kommende pony, inden den flytter hjemmefra. Samt anbefale dygtige undervisere over hele landet

Er der ikke noget til salg på salgslisten, må du gerne kontakte os alligevel og forhøre dig, hvis du ser noget her, du kan li.

Avls dyrene er dog ikke til slag.